Geef je op voor talentprogramma Jong Besturen

Ben je tussen de 18 en 30 en lijkt het je leuk om nu of in de toekomst een functie in het bestuur of een commissie van HRC te bekleden? Geef je dan nu op voor het talentprogramma Jong Besturen en misschien krijg jij namens HRC de kans om mee te doen aan dit mooie project van de Gemeente Den Haag.

Tijdens het programma leer je hoe je effectief kunt besturen en je kwaliteiten zo goed mogelijk in kan zetten. De vaardigheden die je leert komen natuurlijk ook van pas op andere plekken. En het staat ook nog leuk op je CV!

Het programma bestaat uit 5 dagdelen van 3 uur. De eerste staat al vast: 29 maart van 19-22u. De overige dagen worden in overleg met de deelnemers gepland. De locatie is in Den Haag.

Interesse of meer weten!? Stuur een mailtje naar Ole Heil.

Let op: Er is in totaal (voor alle sportclubs uit Den Haag) maar plek voor 20 mensen, dus geef je zsm op!

programma Talentprogramma Jong Besturen