Status update nieuwe clubhuis

  -   Nieuws
nieuwe clubhuis HRC

Naar aanleiding van de veel gehoorde opmerking; “maar het clubhuis wordt toch wel gezellig?” en opmerkingen vanuit de gemeente ‘s-Gravenhage heeft Michiel Magis het aangezicht van het nieuwe clubhuis in de concept plannen aangepast. De “industriële look” is veranderd in een meer landelijke uitstraling.

Aan de buitenzijde van het pand wordt nu gebruik gemaakt van grote overstekken en potdeksel planken. Aan de binnenzijde zal worden gewerkt met houten spanten en afwerking.  De indeling van het nieuwe clubhuis blijft nagenoeg hetzelfde. Zowel het bestuur als de bouwcommissie zijn erg enthousiast over de aanpassingen.

Op de site staat alle informatie omtrent de verbouwing. Daar vindt u de meeste tekeningen van het nieuwe clubhuis. Alvorens de aanvraag omgevingsvergunning wordt ingediend (halverwege februari) geven wij u graag nogmaals de gelegenheid per email uw visie op het geheel te leveren. Vriendelijk doch nadrukkelijk verzoek uw eventuele opmerkingen/vragen naar aanleiding van de aangepaste plannen vóór 8 februari te sturen naar: bouwcommissie@haagscherugbyclub.nl.

Voorts treft u op deze pagina een samenvatting van de eerder ontvangen vragen en opmerkingen in de vorm van een FAQ.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2017 Haagsche Rugby Club