Haagsce Rugby Club - nieuws

HRC is blij met de grote groep trouwe supporters die ons aanmoedigen langs de lijn. We weten echter dat er nog veel meer mensen zijn die de wedstrijden best willen zien maar voor wie het niet lukt om (ook) op dat moment naar de club te komen.

Voor die groep is het natuurlijk prachtig als je via het internet de wedstrijden kan bekijken. Dit kan dan ook nog in Netflix stijl, op het moment dat het jou past start je de beelden. Een dergelijke aanbod is laagdrempelig ook voor mensen die nu nog niet rugby kijken en leent zicht dus perfect voor verdere promotie van onze sport.

Daarbij is een dergelijk digitaal medium een mooie exposure mogelijkheid voor onze sponsoren.

HRC heeft samen met SBC in 2016 al 2 geslaagde uitzendingen verzorgt:

HRC – Castricum maart 2016

HRC – Dukes april 2016

Seizoen 2016/2017 hebben we gefocust op het verder in gebruik nemen van onze goede voorzieningen op HRC op gebied van websites, emails etc. We hebben daar goede stappen gemaakt. Er staat een gedegen platform waardoor we dit nu aankunnen als HRC. Derhalve vonden we nu de tijd rijp om Livestream structureel te gaan verzorgen. Tijdens de HRD 2017 is daarom het contract getekent en zijn we begonnen met het uitzenden van de finale:

Finale HRD 2017 : HRC – Frankfurt

Samenvatting HRC – Frankfurt

We zijn blij met en trots op deze stap, ik hoop u ook.

Concept planning 2017 voor livestream tijdens thuiswedstrijden HRC1:

• 14 oktober Waterland;
  • 28 oktober Hilversum;
  • 2 december Hookers;
  • (optioneel)16 december Oemoemenoe

Voor vragen/tips/opmerkingen omtrent Livestream, mail dan svp met de Sponsorcommissie@haagscherugbyclub.nl