Haagsce Rugby Club - nieuws

Wat hebben wij te bieden voor u als (potentiele) sponsor:

De Haagsche Rugby Club (HRC) is de grootste rugbyclub van Nederland met een groot aantal fanatieke leden en een grote groep trouwe mensen en bedrijven die de club een warm hart toedragen. Uiteraard zijn we daar als HRC heel trots op en zijn we allen die HRC steunen zeer erkentelijk.

Sinds zijn oprichting in 1932 heeft de club altijd meegedaan in de top van het vaderlandse rugby. HRC heeft in zijn bestaan diverse malen titels behaald met het eerste team in de hoogste competitie van Nederland. HRC is ook al generaties 1 van de hofleveranciers voor spelers voor het Nederlands team.

Helemaal imposant is het aantal titels dat HRC elk jaar weer in de wacht sleept in de jeugd, over alle leeftijdscategorieën heen. In de jeugd ligt het accent minder op de prestatie dan bij het eerste team, desalniettemin geeft het goed aan hoe de jeugd bij HRC begeleid wordt door trainers en vrijwilligers die het spel en de organisatie daarvan faciliteren.

HRC is meer dan alleen een sport voor velen, het is ook echt een levensstijl.

Al met al is HRC een begrip in de regio met een zeer reputatie. De sport en bijbehorende discipline, vriendschappen en levensstijl worden als zeer aantrekkelijk gezien. HRC wordt ook maatschappelijk vaak als voorbeeldfunctie benoemd. We mogen daarom elk jaar weer rekenen op een stevige groei in aantal leden.

We willen in die groei bovengenoemde kwaliteit en plezier borgen en verder uitbouwen. Daarom investeren we als club serieus in onze trainers, coaches, begeleiders, vrijwilligers en faciliteiten.

Gelukkig wordt onze goede reputatie en bovenstaande wapenfeiten ook gezien door sponsoren als zij ons leren kennen. De RTL7 uitzendingen van het WK helpen steeds heel goed om rugby onder de aandacht te brengen. We willen echter meer continu zowel rugby in de breedte als HRC in de regio onder de aandacht brengen. Derhalve is HRC afgelopen seizoen begonnen met uitzendingen via internet wat heel goed bevallen is. We hebben meer plannen voor seizoen 2016-2017 en gaan volgend jaar vol energie verder aan het bouwen aan onze mooie club en de groep sponsoren die we al hebben en het werven van nieuwe sponsoren.

Mocht dit verhaal u aanspreken en u bent in de gelegenheid om sponsor te kunnen worden, dan bent u uiteraard van harte welkom. Dit kan klein, bijvoorbeeld een bijdrage aan een specifiek (jeugd) event, via boarding langs het veld of in grotere vorm, maatwerk, indien gewenst.

Graag bespreken we dat verder met u. U kunt ons bereiken op : sponsorcommissie@haagscherugbyclub.nl