Piet van der Loos familie touch tournooi

Geplaatst door Jack Peijs

Zoals ieder jaar zal het Piet van der Loos familie touch toernooi op Hemelvaart gehouden worden. Het was vorig jaar weer een gezellige bedoeling en we gaan het dit jaar ook weer leuk invullen.

Met het team “Genadeloos” zal de familie van der Loos onder leiding van Raymond vertegenwoordigd zijn.
Verder hebben de volgende teams zich reeds ingeschreven:

The May Fairs olv Bonni
De Pantaloni”s olv Joris
Hadi- Hegi olv Thomas
Rommel & Co olv Stef
De Heilige Boontjes olv Michiel

Zoals Raymond zich kan herinneren heb je nodig: 2 jongeren, 2 volwassenen, 2 oude meesters en 2 vrouwen. Mooie combinatie.

Dit jaar valt Hemelvaart op Donderdag 5 mei.
We starten rond 13 uur en eindigen met een BBQ (5 euro PP). Altijd gezellig.
Daarnaast zal ieder team verantwoordelijkheid dragen voor een stuk van de organisatie (bar, keuken, BBQ, inkopen BBQ, wedstrijden en scheidsrechters).
Prima als er eten meegenomen wordt maar graag de regel dat alle drank inkopen voor de dag via de club lopen.

Laat me weten of jullie ook meedoen met je familie of met een combinatie team. Laat ook gelijk weten met hoeveel volwassenen en kinderen jullie komen.
Ook de nodige supporters zijn van harte welkom om de families aan te moedigen.

Er kunnen nog steeds families zich opgeven en wel via een e-mail naar Raymond van der Loos vóór 30 april. e-mailadres: raymondvanderloos@gmail.com