Op bezoek in België

-   Junioren
Junioren en Colts spelen bij Boitsfort (Brussel)

Op zaterdag 2 september speelde de Junioren en de Colts op uitnodiging van Boitsfort in Brussel. Best een lange rit met de bus, file, een uitlopend programma, een kapotte frituur…. Het zat niet echt mee, maar het was zeker leuk om op bezoek te gaan bij Boitsfort!

Boitsfort is een van de top clubs in België. Ze draaien al jaren mee in de top van de diverse competities. Dat onze spelers meteen aan de bak zouden moeten, was dus zeker. En daartoe bleken ze meer dan in staat. Hoewel onze teams nog in de opstartfase verkeren, werden er 2 mooie potten gespeeld. De Junioren verloren uiteindelijk met klein verschil en ook de Colts wisten net niet te winnen, maar HRC en Boitsfort waren aan elkaar gewaagd.