Obligatielening bouw clubhuis

HRC nieuw clubhuis exterieur

U heeft ongetwijfeld gehoord dat we bijna kunnen beginnen aan de bouw van een fantastisch nieuw clubhuis. Maar voordat de eerste paal de grond in kan hebben we uw hulp hard nodig. Voor de verwezenlijking van onze droom is, naast een grote subsidie van de gemeente, nog in totaal € 350.000 nodig. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen geeft HRC 700 obligaties van € 500 uit. Het gaat dus niet om een gift, maar om een lening. U krijgt uw inleg terug, met rente.

Hoe mooi is het dat u straks met trots kunt zeggen dat het nieuwe clubhuis er mede door uw steun is gekomen!

Meer weten over de obligatielening of gelijk deelnemen?

Lees hier de 10 stappen hoe de obligatielening in zijn werk gaat. Ook het informatiedocument en het inschrijvingsformulier vindt u hier.