Nieuws van de lustrumcommissie

De lustrumcommissie is inmiddels drie maanden aan de slag en ze zijn op de goede weg! De eerste lustrum banners en vlaggen zijn reeds opgehangen zoals de enorm grote banner links van de tribune, vlaggen en banners voor de lege reclameborden en achter de muntverkoop op de aankomende HRD, zodat het niemand kan en zal ontgaan dat we op 11-11-2017 ons 85 jaar bestaan vieren!

Lustrumkleding

De Haagsche Rugby Dagen is de start van het nieuwe rugby seizoen en dus voor HRC de start van ons lustrum. Speciaal voor onze verjaardag is speciale lustrumkleding ontworpen en vanaf de HRD beschikbaar. Ook zijn er 150 rugbyballen voorzien van het HRC lustrumlogo beschikbaar. Per direct is ook de lustrumspeld beschikbaar.

De lustrumstropdas is beschikbaar vanaf 11-11-2017, onze echte verjaardag.

HRC 85 jaar lustrumkledinglustrumartikelen HRC - stropdaslustrumartikelen HRC - speld

Lustrumboek
Met de lustrum viering op 11 november 2017 zal het 85 jarig lustrumboek worden gelanceerd worden met natuurlijk aandacht voor onze geschiedenis. Maar ook recentere gebeurtenissen zoals aanleg kunstgrasveld en de plannen voor ons nieuw clubhuis zullen niet ontbreken in het 85 jarig lustrum boek.

Vanzelfsprekend komen er veel meer onderwerpen aan bod; onze HRC professionals, damesrugby op HRC, de HRC clubmanager, markante HRC leden, HRC en de pers en nog veel en veel meer.

Primeur!
In dit lustrumboek wordt, voor de eerste keer, een lijst opgenomen van iedere HRC speler met een CAP! Deze lijst met maar liefst 101 HRC spelers die voor het Nederlands XV zijn uitgekomen, staat ook online.
Mis je iemand? Laat het de lustrumcommissie voor 17 september weten zodat we een zo volledig mogelijke lijst kunnen opnemen in het boek!