Nieuwjaarswedstrijdjes Benjamins

-   Benjamins
nieuwjaarswedstrijden benjamins HRC

Zaterdag 7 januari, het KNMI heeft voor het eerste dit seizoen echt winters weer voorspeld. De waarschuwingen varieerden van ‘code geel’ tot ‘de ijzelgrens is in het westen al lang gepasseerd rond 10:00′.

’s Ochtends vroeg bij het ontwaken lagen er nog wat restanten van lichte sneeuwval dat snel aan het wegdooien was. Kortom, we konden gaan spelen! Maar liefst 37 van onze benjamins (en hun ouders) en bijna alle trainers stonden klaar. Na een gezamenlijke warm-up, werden er 4 team geformeerd die de strijd met elkaar zijn aangegaan. De bikkels hebben een paar heerlijke wedstrijden gespeeld na een kerstperiode zonder rugby.

Na afloop stond een heerlijke pan warme choco klaar met krentenbollen en koeken. Een mooie herstart van het seizoen! Volgende week zaterdag wordt er weer in het district gespeeld met aan het einde van de middag het traditionele GTBM-nieuwjaarsdiner.

Nieuwjaarswedstrijdjes benjamins HRCNieuwjaarswedstrijdjes benjamins HRC

Warme chocolademelk na afloopWarme chocolademelk na afloop