Nieuwjaarsreceptie HRC zaterdag 7 januari

Graag nodig ik u uit voor de traditionele HRC Nieuwjaarsborrel op de eerste zaterdag van het jaar. U en de uwen zijn van harte welkom op de club op zaterdag 7 januari van 16-18u. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we graag met u terug op 2016, maar vooral vooruit naar al het moois dat 2017 gaat brengen. Het wordt ongetwijfeld een roerig jaar voor onze club. HRC 1 heeft zich als derde geplaatst voor de kampioenspoule, HRC 2 strijdt volop voor promotie, de dames en HRC 3 spelen de sterren van de hemel, onze jeugdafdeling is groter en sterker dan ooit en hopelijk gaat de schop al binnen afzienbare tijd de grond in voor de (nieuw)bouw van ons clubhuis.
Genoeg dus om over te spreken de 7de! Wij hopen u in grote getalen te mogen begroeten.
Namens het bestuur van de Haagsche Rugby Club
Roderik Q. Bolle,