Nieuwe ontwerpen van begin december 2016 van HRC clubhuis nu op de website

Nieuw clubhuis HRC
Update van 5 december 2016

Het bestuur van HRC presenteert hier met trots het voorlopig ontwerp van ons nieuwe clubhuis.

Peter Arensman, vice-voorzitter, met in zijn portefeuille velden en gebouwen, heeft na het achtereenvolgens realiseren van een derde veld aan de Stokrooslaan en het kunstgrasveld op onze hoofdlocatie, nu het bouwen van het nieuwe clubhuis als volgende doel.
Peter heeft samen met de gemeente, die overigens zeer welwillend en enthousiast is, de volgende uitgangspunten voor het ontwerp ontwikkelt:

• herontwikkeling van bestaande situatie(duurzaamheid)
  • passend binnen de financiële kaders(subsidies)
  • positie van de bestaande velden zoveel mogelijk handhaven, met mogelijkheid uitbreiden veld 1 naar internationale afmetingen
  • het nieuwe clubhuis toekomst bestendig maken, operationele kosten en onderhoudskosten terug brengen( gevel en dak isolatie, alternatief verwarmingssysteem, zonnepanelen)
  • buurtfunctie toevoegen (fitness ruimte met fysio praktijk)
  • toevoegen van extra kleedkamers, 2 jeugd kleedkamers en 4 extra grote senioren kleedkamers
  • uitbreiden van het winkeltje
  • apart scheidsrechters kantoortje
  • groot clubhuis met terras op de eerste verdieping met het oog op de uitbreiding van veld 1 naar internationale afmetingen

Het Voorlopig Ontwerp is gemaakt door architect Michiel Magis.

Michiel Magis is oud international en voormalig speler van HRC. Velen zullen Michiel nu kennen van zijn inzet als trainer bij de jeugd en tegenwoordig als trainer van HRC2.
Het fraaie ontwerp hangt op A0 formaat nu in het clubhuis zodat iedereen daar kennis van kan nemen. Onder aan deze pagina kunt u het ontwerp in de browser bekijken. Als u op 1 van de 3 tekeningen klikt kunt u op het ontwerp in zoomen.

Michiel en Peter staan natuurlijk altijd open voor goede ideeën.

De planning(prognose) voor de bouw van het nieuwe clubhuis is start einde seizoen, de nieuwe kleedkamers kunnen zonder veel overlast aangebouwd worden, de bestaande kleedkamers en bar kunnen gewoon open blijven tijdens de verdere bouw.

Inhoudelijke reacties per email zijn zeer welkom op het email adres van de vice voorzitter

Wij hopen natuurlijk dat jullie heel enthousiast worden over het nieuwe clubhuis voor HRC en zullen jullie met enige regelmaat van een update voorzien over de voortgang.

Met ovale groeten,
Het bestuur van HRC