Niet te houden….

-   Cubs
Wedstrijdverslagen HRC Cubs 9/4

Cubs 1 lijkt zich dit weekend – op het kunstgras van AAC – van de 3e plek in de competitie te hebben verzekerd. Het team heeft zich na vorige week goed herpakt. Het resultaat was een klinkende overwinning (6-52), maar vooral ook een hele leuke pot en een fijne sfeer tussen beide teams. Dat gaf team 1 voldoende buffer om na afloop een brok weg te kunnen slikken, want er moest afscheid worden genomen….

Als hij speelt zie je dat hij niet te houden is. Dat dat kon betekenen dat hij ooit zou vertrekken was geen verrassing. Dat het opeens zo snel zou gaan wel. Deze zaterdag speelde hij zijn laatste wedstrijd voor HRC. Phonse, heel veel succes in de UK. Weet dat je – ongeacht het shirt waar je in speelt – altijd (ook) een van ons blijft!

Cubs 2 heeft de 3e plek nog niet te pakken. In de Shield midden poule is de strijd nog volop aan de gang. Deze zaterdag werd de Amstelveense RC ontvangen op ons eigen kunstgras en het was te verwachten dat de teams aan elkaar gewaagd zouden zijn. Dit keer ging de wedstrijd op het nippertje verloren (15-20). Maar HRC kan beter. Volgende keer zijn ze weer compleet, dan is het dus samen de schouders er onder en revanche!