Mini’s Nederlands Kampioen

-   Mini's
Verslag van Jacqueline Reddingius

Onze Mini’s speelden gisteren, na 2 voorrondes ongeslagen doorgekomen te zijn, het finaletoernooi bij REL om het landskampioenschap. ’s Ochtends stonden licht gespannen spelers, coaches en teammanagers klaar om met de bus richting Etten-Leur te vertrekken. 1e Wedstrijd tegen Tilburg 9-1 winst, 2e wedstrijd tegen Hilversum 6-0 winst. Toen in halve finale tegen nr 1 van poule B, ’t Gooi. Op de bondsdag hadden we netaan van ze gewonnen, een geduchte snelle tegenstander dus. Wat een spanning, al snel 0-1 achter, vlak voor rust konden we gelijk maken. Einde fluitsignaal 1-1 dus verlengen met golden try. De vele meegereisde supporters hadden het niet meer…. Na een paar minuten brak Sulita door de lijn heen en scoorde! Wat een vreugde!

Op naar de finale tegen onze buren, DIOK. Zij hadden van Breda gewonnen in de halve finale. Met snel spel speelden we de Leidenaren van de mat, 6-0 dus NEDERLANDS KAMPIOEN.

Hulde aan dit prachtige team, voor elkaar opkomend, samenwerkend. Coaches Seva, Dyon en Arie dank voor jullie inzet, Melcher voor al het geregel.

CUBS gefeliciteerd met jullie LANDSKAMPIOENSCHAP, Breda met 22-14 verslagen in de finale in Amsterdam. Helaas haalden de Junioren het kampioenschap net niet, maar 2e van NL… gefeliciteerd!

Dank aan REL voor de fantastische organisatie!

HRC is TROTS op jullie!