Machtig Turvenweekend!

Turventeam Ierland
Team Ierland

Na de eerste uitwedstrijd in de modder en afgelastingen vanwege de modder, begon het Turvenweekend. Om 15.45 uur stonden bijna alle tenten en begonnen de turven met de trainingen onder een stralende zon.

Na een heerlijk diner met Guppenbier zijn de Turven het douanespel gaan spelen in Clingendael. Vol overgave probeerden de Turven kastanjes te smokkelen naar een kazemat zonder getikt te worden door een van de trainers. En als er even niet door de bossen gerend werd, werden er de mooiste liederen gezongen onder leiding van trainer Andrew.

De video-avond was een groot succes, niet alleen vanwege de films maar zeker ook vanwege het lekkers en nog meer Guppenbier. Na de onvermijdelijke korte slaappauze stonden er zondagochtend heerlijke gebakken eitjes klaar. Ook zondagochtend mochten de turven weer naar Clingendael, voor een levend kwartet. Het trainingsweekend werd in het zonnetje afgesloten met een mooie techniek trainingen en konden de tenten weer worden ingepakt.

Dank aan Marjolein, Tim, de Turventrainers én alle ouders voor een onvergetelijk trainingsweekend.