Kan je niet komen naar HRC? Kijk de finale via livestream!

-   HRC 1
Finale HRD via Livestream

Vanaf komende zondag, de finale van de Haagsche Rugby Dagen, zal HRC zeer geregeld de wedstrijden van het eerste, maar ook andere (jeugd)wedstrijden via livestream uitzenden.

SBC maakt dit mogelijk
Voordat komende zondag om 15:45 de livestream start, zal om 15:30 door Roderik Bolle en Hein Brat het contract met SBC (SportBroadCasting) ondertekend worden. SBC is ook partner van de NRB. Een mooie service van HRC aan haar leden om de wedstrijd toch te kunnen zien. Maar natuurlijk kan je op een later moment de wedstrijd nog eens terugkijken. Of laat (groot)ouders meegenieten van de prestaties van hun (klein)kinderen.

Volg HRC via livestream!
Het is natuurlijk heel gezellig om morgen langs de lijn met een drankje in de hand ons eerste aan te moedigen. Maar kan je niet komen, kijk dan live mee!

Programma:
16:00 HAKA demonstratie HRC jeugd