Junioren-competitie van start

-   Junioren
wedstrijdverslag HRC Junioren 9/9 en 14/9

Op zaterdag 9/9 bleek het veld in Zaandam te nat en de pot tegen BSN is verplaatst naar a.s. donderdag, dus team 2 en 3 hoefden nog niet aan de bak. Team 1 had een uitwedstrijd tegen de Dukes op het programma staan. In Den Bosch beschikken ze ook over kunstgras, dus daar kon gewoon worden gespeeld. Hoewel HRC zich binnen een paar minuten op de eerste Zumba van het seizoen kon verheugen, ging de wedstrijd verloren. Niks onoverkomelijk overigens; de diverse leerpuntjes zijn genoteerd.

Op 14/9 ging de training op Stokroos niet door, maar kon team 2 – dankzij ons kunstgras –  wel gewoon “uit” tegen BSN spelen. Qua spelverloop leek het op de gang van zaken bij team 1; het loop al best aardig, maar er zijn nog wat verbeterpunten en dus ging BSN er met de winst vandoor.