Jouw mening gevraagd: veilig sportklimaat binnen HRC

-   Benjamins
Arton Pieterse

Vorig jaar is in het kader van het landelijke actieplan “Samen naar een veiliger sportklimaat” (VSK) door een groot aantal (ouders van onze) leden van HRC een vragenlijst ingevuld die inzicht geeft in de mate van sportiviteit op HRC. Dit gaf ons, maar juist ook de bond Rugby Nederland veel inzichten in de stand van zaken bij rugbyclubs in Nederland. We willen je vragen om dat dit jaar nogmaals te doen. Dat geeft ons inzicht in de situatie nu, vergeleken bij een jaar geleden.

Bij deze de oproep aan al onze leden en of hun ouders, toeschouwers en andere mensen die zich op welke manier dan ook betrokken voelen bij onze vereniging, om (wederom) deze enquête in te vullen.

Hoe vind jij de sfeer op de club en wat kan er beter? Laat het weten via het invullen van de vragenlijst voor 3-11-2016!

Ga naar de vragenlijst