JeWelste op Haagse Rugby Dagen

Derde helft

Natuurlijk is er op de Haagse Rugby Dagen ook tijd voor de beroemde derde helft van het rugby. Op de zaterdag zal er, na het veteranen toernooi , gezellig geborreld worden , hopelijk in het zonnetje , waarna het tijd is om op de jaren 70, 80, 90 en hedendaagse pop/rock songs te dansen, springen en aan de bar heen en weer te wiegen die de fantastische coverband JeWelste ons zal gaan voorschotelen. Als de afgelopen jaren een voorbode waren zal het dit jaar nog leuker en swingender worden , dus tijd om nu al die oppas te boeken, de eetafspraken te cancellen , en al je vrienden en vriendinnen mee te nemen naar het optreden van de beste coverband van Nederland , op de Haagsche Rugby club in de open lucht, leuker wordt een feestje niet in en om Den Haag, en natuurlijk is de toegang gratis ! Voor wat voorproefjes check: www.jewelste.nl , 100% spring garantie !