HRC-guppen

De Guppen (U6 – geboortejaren 2011 & 2012) zijn de allerjongste rugbyers op het veld. Op een zeer speelse manier maken deze 4 & 5-jarige kinderen kennis met de rugbysport. Ze ontwikkelen spelenderwijs de basisvaardigheden om goed en verantwoord rugby te kunnen spelen.

Team informatie

De Guppen spelen nog geen wekelijkse wedstrijdjes tegen andere verenigingen. Op de zaterdagochtend wordt lekker een uurtje getraind en spelen ze soms een onderling wedstrijdje aan het einde van de training.

Guppendag
Jaarlijks organiseert HRC in april/mei de ‘Guppendag’. Een ochtend vol met rugbyoefeningen en zelfs wedstrijdjes samen met andere verenigingen uit heel Nederland. Dit initiatief is inmiddels door meerdere verenigingen overgenomen, zodat we gedurende het jaar ook bij enkele van deze clubs langs zullen gaan.

Overige activiteiten
Gedurende het seizoen organiseren we geregeld extra activiteiten voor kinderen en natuurlijk de ouders.

Zonder vrijwilligers geen vereniging! Is jouw kind lid van HRC, dan help je als ouder vanzelfsprekend mee om al onze activiteiten mogelijk te maken!

zaterdagochtend
De ouders van de Guppen draaien nog niet mee voor de zaterdagse bardiensten. Wel zal er af en toe een beroep gedaan worden om tijdens speciale guppenactiviteiten mee te helpen.

Voor de categorie Guppen kunnen kinderen van 4 en 5 jaar oud continue instromen. Ze hoeven dus niet te wachten op 1 van de 3 kennismakingsperiodes; september, januari en april.

Iedereen, jongens en meisjes, kan lid worden van HRC
Geïnteresseerden kunnen tijdens zo’n kennismakingsperiode gedurende 2 weken meetrainen  nadat ze zich als adspirant-lid hebben aangemeld via de website van HRC.

De teammanager neemt contact op om te bespreken wanneer jouw kind kan komen proeftrainen. Let op: je kind kan niet komen proeftrainen voordat hij of zij online is aangemeld en er contact is geweest met de teammanager!

Kom eens langs tijdens een training
Vanzelfsprekend kan je ook spontaan langskomen op een zaterdagochtend om te zien hoe het er aan toe gaat tijdens een training en stel je vragen aan een van de trainers en of de teammanager. Om vooraf teleurstelling te voorkomen, je kan als je spontaan langskomt niet meetrainen!

Vragen?
Neem dan contact op met de teammanager, of meld jouw kind hieronder aan als adspirant lid zodat hij of zij tijdens een kennismakingsperiode kan meedoen aan een aantal proeftrainingen.

Ik wil mij als adspirant-lid aanmelden

Trainers

Serge Smits