HRD groot succes!

Haagsche Rugby Dagen 2017

We mogen terugkijken op drie geweldige Haagsche Rugby Dagen!

Een lang weekend rugby met topwedstrijden van onze gasten The Dukes, DSR-C, SC Frankfurt 1880 en natuurlijk ons eigen HRC. Maar ook onze jongste jeugd die heerlijk op zaterdagochtend gespeeld heeft tegen hun leeftijdsgenootjes van de Rotterdamse RC, de Voorburg RC, HermesDVS en RFC Gouda. Later die zaterdagmiddag gevolgd door de Oude Meesters die zichzelf 20 jaar en meer terug in de tijd plaatsten, de talenten van de Academy ZuidWest en aan het einde van de middag onze eigen Ladies Xtreme die strijd aangingen om de Ximena Trophee tegen een clusterteam van Delft, EttenLeur en Dordrecht.

En zondag natuurlijk de finale wedstrijden, maar eerst ’s ochtends en aan het begin van de middag de wedstrijden van onze Cubs, Junioren en Colts tegen teams van de Amstelveense RC en RC ’t Gooi. Voorafgaand aan de finale kon iedereen die wou een HAKA clinic volgen. Vooral onze jongste jeugd en hun ouders hebben de fijne kneepjes van de HAKA inmiddels onder de knie. Een indrukwekkend gezicht!

Maar natuurlijk ook langs de lijn is er geweldig genoten. De geweldige broodjes worst, pulled pork en chicken van Zandvliet, de heerlijke Indonesische happen, goede frieten en panini’s waren niet aan te slepen! En de ANWB nam de files voor de echte koffie, de wijnbar met heerlijke wijnen, de bar en natuurlijk de muntjesverkoop op in haar reguliere verkeersinformatie. Het was gezellig druk!

En ’s avonds natuurlijk mooie feesten met DJ Novasoul en de topband Jewelste! Het bleef gezellig tot in de late uurtjes.

Alle gasten heel veel dank voor jullie komst! Het was leuk jullie weer in zulke grote getalen te mogen verwelkomen. En natuurlijk een speciale dank aan onze Schotse gasten in kilt die vanaf vrijdagmiddag een meer dan vorstelijke bijdrage hebben gedaan in de bier- en drankomzet!

Manuela, Barbara, Kim, Marjon, Nienke, Stefanie, Bonni, Heinz, Jan Willem, Raymond en Michiel, jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben gerealiseerd! Maar natuurlijk ook heel veel dank aan onze clubmanager Robert, Murielle en haar team die met het HRC-winkeltje geweldige zaken heeft gedaan en natuurlijk Debby, Oscar en Diederik van de EHBO. En vooral niet te vergeten alle andere vrijwilligers zoals trainers, scheidsrechters en ouders die meegeholpen hebben om deze dagen tot een groot succes te maken! Allemaal heel veel dank voor jullie inzet!

Rugby was dit weekend de grote winnaar!

Nog even nagenieten? Kijk naar de vele foto’s die op de FaceBook pagina Haagsche Rugby Dagen 2017 zijn geplaatst!