HRC Turven ‘landskampioen’!

hrc-guppen
Geplaatst door Floris van de Velde

Op zondag 8 mei hebben we met een turven team meegedaan aan het Moederdag toernooi in Oisterwijk, ook wel het officieuze landskampioenschap genoemd.

De eerste wedstrijd tegen de Dukes uit Den Bosch was het moeilijkst en de andere poulewedstrijden gingen makkelijker.

Daarna kwamen we in de kwartfinale, de halve finale en op het laatst de finale tegen Diok uit Leiden. Alle spelers van HRC hebben super hard hun best gedaan en keihard gerugbyd en uiteindelijk zijn we eerste geworden van het hele toernooi. De finale was eigenlijk de makkelijkste wedstrijd, het was 9-0 voor ons. We hebben alle zes de wedstrijden gewonnen en daarmee zijn we dus landskampioen geworden bij de turven! We hebben een hele grote beker gekregen en een soort medaille.

Groetjes,
Olivier, Maxence en Maurits