HRC glazen tijdens HRD

Je eigen HRC glas op de Haagse Rugby Dagen

Je eigen HRC glas. Lees alles over duurzaamheid en minder afval op de Haagse Rugby Dagen.

• Je koopt bij het eerste drankje ook het Haagse Rugby Dagen glas met prachtige opdruk. Dit glas zal je €1,00 “extra“ kosten, bovenop dat eerste drankje.
  • Bij elke nieuwe aankoop lever je het oude glas in en krijg het nieuwe drankje in een schoon nieuw glas mee.

Aan het eind van jouw bezoek heb je de keus:

• Je kunt natuurlijk het als prachtig aandenken aan de Haagse Rugby Dagen 2017 mee naar huis nemen. Immers, je hebt er voor betaald.
  • Je kunt er echter ook voor kiezen om dit glas in te leveren waarbij je het aankoopbedrag € 1,00 weer retour krijgt.
  • Of doneer jouw glas aan een goed doel en deponeer het in de daarvoor bestemde containers naast de bar. Deze glazen worden vervolgens weer door HRC teruggenomen en de opbrengst zal na de Haagse Rugby Dagen worden geschonken aan SNGS (Stichting Nazorg Gehandicapten Sporters) en Friends 4 Life.

Lees uitgebreide uitleg