Het 6de The Hague Beach Toernooi voor TBM zit erop

-   Benjamins
Verslag van Hein Gurtz

Afgelopen zaterdag speelden zo’n 650 TBM’ers op de stranden voor de Parker Beach club aan het Zuiderstrand te Kijkduin. De begeleiding was zo’n 120 man/vrouw groot, waardoor al snel een groot gewoel ontstaat op het strand.

Als daar dan ook nog de toeschouwers bijkomen en het zonnetje straalt, dan kan de dag al bijna niet meer stuk. De inzet van de vrijwilligers van HRC en de 30 veelal jeugdige scheidsrechters van HRC droegen bij aan het welslagen van de dag. Als organisatie hebben wij ervan kunnen genieten, dank voor jullie spel en inzet.

Volgend jaar zal er weer een Beachtoernooi gehouden worden en wel op 20 mei 2017. De aanvraag is al naar de bond verstuurd en na de evaluatie van deze jaargang zal ook snel begonnen worden met gesprekken voor het volgende jaar. Zoals vele clubs bij vertrek ook zeiden “Tot volgend Jaar”, daar houden wij ons dan maar aan.

Voor wat impressies kunt u terecht op de Facebookpagina van het The Hague Beach Toernooi.