Schrijf je nu in voor de 2e Halloween Rally!

Op zaterdag 29 oktober is het weer zo ver: de 2e Halloween Autorally! Deze autorally wordt georganiseerd voor en door de sportverenigingen rondom HRC: HDM, Aeronauten & Golf Duinzicht. De inschrijving staat open voor iedereen, deelname kan met klassieke of moderne auto.

De route is uitgestippeld en biedt een mooie uitdaging voor iedereen met of zonder rallyervaring. Dit keer gaan we vanuit Den Haag richting het oosten. Maar natuurlijk vertellen we nog niet alles…. Wel is het een zekerheid dat we over vele mooie weggetjes gaan rijden en gaan genieten van de mooie omgeving!

Het wordt een gevarieerde middag. We starten met een behendigheidsproef, toch wel het favoriete onderdeel van veel deelnemers :-). Zo kan iedereen nog met daglicht aan dit spektakel meedoen. Vervolgens gaan we op pad en vinden onze route aan de hand van verschillende rallysystemen zoals bol/pijl, punten kortste route, aan de hand van foto’s de route zoeken en grensbenadering. Bij dit laatste onderdeel moet je goed blijven opletten op dat ene weggetje dat net weer dichter bij de ‘grens’ ligt. Voor de start wordt nog een duidelijke uitleg gegeven van deze systemen.

Onderweg is er een stop ingepland voor een drankje, bij mooi weer op het terras aan het water.

Start vanaf 12:30 bij Golf Duinzicht en we sluiten de dag af met een borrel in het clubhuis van HDM gevolgd door de prijsuitreiking en het dinerbuffet.

SCHRIJF JE NU IN!