HAKA Experience

op de Haagse Rugby Dagen

Hoe gaaf is dit: Op zondag 27 augustus zal op de Haagsche Rugby Dagen een echte Haka Experience voor kinderen te volgen zijn.

Onder leiding van international Storm Carroll en zijn Authentic Haka Experience zullen kinderen om 15.00 uur les in krijgen in het waarom maar vooral ook het “hoe” van een echte Haka, er zijn hier geen kosten aan verbonden, kom gewoon om 15.00 uur naar de Haagsche Rugby Club en laat uw kind dit beleven, uw kind hoeft dus hiervoor niet reeds te rugbyen, het is vrij toegankelijk!

Om 16.00 uur zullen alle deelnemende kinderen vervolgens hun Haka tonen als opening van de finale van de Haagsche Rugby Dagen. Aanmelden kan via een privébericht op Facebook (@HaagscheRugbyDagen), wordt gewaardeerd maar is niet verplicht, slechts handig voor ons als organisatie!

KIA ORA