Haagsche Guppendag: Rugbyplezier & guppenbier

-   Guppen
HRC guppendag - actie

Op zaterdag 20 mei vond op HRC de Haagsche guppendag plaats op een zonovergoten veld vol 4, 5 en 6 jarige rugbyers van vijf verschillende clubs. Na een uiterst enthousiasmerende warming up, waarbij zo’n 100 guppen stuiterden over het veld, gingen alle teams vier trainingsoefeningen af in de trainingscarroussel.

Daarna was het tijd voor een verfrissend glas guppenbier, zodat de jonge sporters konden opladen voor het echte werk: het guppentoernooi. Elk team werd gekleed in shirts van diverse bekende rugbylanden en zo ontstond er een ware landenstrijd! De guppen hebben alles gegeven en vooral veel plezier gehad.

Onze voorzitter heeft alle clubs een beker mogen uitreiken, omdat de sportiviteit bij alle clubs super goed was en iedereen voluit gespeeld had! Een kweekvijver van talent, maar vooral van enthousiasme voor de rugbysport (en voor die derde helft met nog meer guppenbier)!

Hartelijk dank aan alle sponseren die deze dag mogelijk hebben gemaakt, de bezoekende teams, hulpouders en hulpbroers en -zussen tijdens allerlei activiteiten, de guppen voor hun enthousiasme en bovenal alle trainers voor de kundige en vrolijke begeleiding! Ook veel dank gaat uit naar de weergoden, die deze dag exact het juiste weer voor ons geregeld hadden! Al met al kijken we terug op een prachte Haagsche guppendag!

HRC guppendag - warmlopen HRC guppendag - guppenbier

HRC guppendag - guppenbierHRC guppendag - oefenen HRC guppendag - zo klein zo dapper HRC guppendag - uitrusten

HRC guppendag - actie HRC guppendag - luisteren naar de trainer