GTBM sluit geweldig seizoen af met Nerf games

-   Benjamins
Nerf Games GTBM

Zondag 11 juni stond de traditionele BBQ weer op het programma. Bijna alle Guppen, Turven, Benjamins en Mini’s en hun ouders waren aanwezig om met elkaar het geweldige seizoen waardig af te sluiten.

Terwijl op het terras alle ouders genoten van een drankje, verzorgde onze eigen GTBM-DJ weer voor de vrolijke noot.

Op het kunstgrasveld stond voor alle spelers een Nerf stormbaan klaar. Had je zelf geen ‘gun’, dan lagen er vele Nerf geweren voor een ieder klaar. En natuurlijk voldoende kogels! De Guppen gingen spelletjes schieten waarbij enkele kids behoorlijk nat werden. De Turven, Benjamins en Mini’s moesten hun koning (lees trainer) veilig door de stormbaan loodsen terwijl de Nerfpijlen om hun oren vlogen.

En na dit uurtje schieten stonden ouders al klaar achter de BBQ om voor een ieder de meest lekkere stukken vlees te braden.

Ook werd er door de trainers even tijd gevonden om elke speler individueel te bedanken voor het mooie jaar en kregen ze een diploma uitgereikt.

We mogen terugkijken op een zeer geslaagde zondagmiddag. Alle vrijwilligers bedankt! We hebben een TOP seizoen gehad met elkaar. Tot eind augustus!

Poortje voor de Guppen HRC - Nerf Games Nerf kogels in overvloed

Nerf Games GTBM Het bleef lang gezellig op HRC

groepsfoto mini's Voor iedereen een diploma