Gezocht scheidsrechters

Nigel Owens is ooit begonnen met het fluiten van de jonge jeugd, waarna hij via diverse opleidingen uiteindelijk internationaal scheidsrechter werd. Dat is uiteraard niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt het altijd proberen. HRC is op zoek naar vrijwilligers, senioren, oud-senioren en jeugdspelers die het leuk vinden om op zaterdag een wedstrijd te fluiten op HRC. De grote hoeveelheid wedstrijden, als gevolg van de groei van HRC, noopt de club om extra scheidsrechters op te leiden. Daar hebben we u wel voor nodig. Het is uiteraard niet alleen voor de club, maar toch vooral voor de jeugd, ook zij hebben recht op een goed opgeleide scheidsrechter. Langs de kant het vingertje opsteken dat de scheids er niets van bakt is net iets te makkelijk, zet uw spelregelkennis en wedstrijdinzicht in om te zorgen voor de veiligheid van de spelers op het veld.

U kunt zich aanmelden bij wedstrijdsecretaris@haagscherugbyclub.nl