Geweldig jeugdweekend Benjamins

-   Benjamins

Orkaan Irma viel in het niet bij de storm die los kwam tijdens het trainingsweekend van de Benjamins van HRC. Na geweldloos tent opzet opdracht werden de mannen in spé getest op hun rugby skills tijdens een enerverende warm-up en pittige onderlinge wedstrijdjes.

s’Avonds werden tactisch inzichten en samenwerking geprikkeld met het spel Levend Statego in de duinen. Voor het slapen gaan marshmallows en choco bij het kampvuur waarna de uitdaging voor de trainers begon: hoe krijg ik die anti slaap terroristen in de tenten en aan het snurken. Na enkele blote billen uitspattingen op het hoofdveld zijn ze dan eindelijke in slaap gevallen.

Maar om 6 uur stond de eerste al weer te springen, verlangend naar de commanda training o.l.v. onze  spierbundels en hoofdtrainers Joppe en Kia. Na ontbijt met ei en veel te veel suikers zijn ze nog afgerost in een Zes- kampje van rugby oefeningen. Wat zullen ze moe zijn en wij hopen natuurlijk voldaan.

Met ovale groet van Kia, Rutger, Eric, Joppe, Pieter, Chris, Luuk, Marco, Boudewijn, Patrick, Nicolas, Toon, Martin en Raymond