Geslaagd districtskampioenschap mini’s op HRC

-   Mini's
HRC mini's winnen districtskampioenschap

Zaterdag 18 maart streden maar liefst 13 teams om de beker van het districtskampioenschap voor de mini’s. HRC was de trotse organisator van het toernooi.

Ondanks onheilspellende weerberichten, is het de hele speeltijd lang droog gebleven. De mini-ouders hebben een legendarische hoeveelheid taarten gebakken om de pot voor hun trip te spekken en veel mini ouders hielpen achter de bar, wedstrijdtafel, ontvangsttafel, als ref of als manusje van alles!

De finale was mooi en leidde tot een vierde plek voor Diok, een derde plek voor Rotterdam, een tweede plek voor BSN en HRC heeft laten zien wat ze waard is door als winnaar het toernooi af te sluiten!

Hartelijk dank aan de junioren en cubs die als ref ontzettend geholpen hebben, Robert voor alle ondersteuning en organisatie, de trainers, teammanagers, alle hulpouders en natuurlijk alle mini’s, die met hun enthousiasme en sportiviteit een mooi toernooi hebben neergezet!