Geen grap

-   Cubs
Wedstrijdverslagen HRC Cubs 1/4

Een wedstrijdverslag van die keer dat het net, maar dan ook net (op een paar punten) niet lukte. Niet makkelijk; de druiven zijn zuur en de teleurstelling is moeilijk weg te slikken. “Wat als…”, “hadden we misschien.…”, “kunnen we niet alsnog….” “hij mag toch niet….” en nog veel meer passeert de revue en maalt er door hoofden. Begrijpelijk, waarschijnlijk ook noodzakelijk en – hoe vervelend ook – leerzaam. Het heeft niet zo mogen zijn. Cubs 1, weet dat we ontzettend trots op jullie zijn: een team dat uit gaat van eigen kracht, met echte klasse!

Bij Cubs 2 was het ook geen makkelijk zaterdag. Een team ontvangen waarvan je vooraf al bijna zeker weet dat het te sterk zal zijn, is niet echt een pretje. Maar Cubs 2 heeft ook echt klasse getoond door desondanks de schouders er onder te zetten. De eerste try van de wedstrijd was dit keer voor HRC en het gat was na afloop minder groot dan vorige week. Dat verdient absoluut complimenten!

Volgende week zaterdag 8 april en daarna op 6 mei spelen beide teams dit jaar dus om de 3e of 4e plek. Hoe die wedstrijden ingedeeld worden (uit/thuis) is nog even afwachten.