Finalisten HRD bekend

-   HRC 1
HRD - Poortje voor DSR-C

Het was enorm gezellig op de openingsavond van de HRD. Vanaf een uurtje of 5 werd het lekker druk op HRC. Samen met onze gasten voor zaterdag uit Schotland die alvast wat sfeer en met name bier kwamen proeven, werd er lekker gepraat, gegeten en genoten van de wedstrijden.

De prachtige openingswedstrijd van HRC tegen de oudste rugby club van Nederland de DSR-C, werd overtuigend gewonnen door HRC. Later op de avond won SC Frankfurt 1880 de 2e wedstrijd met 21-14 van RC the Dukes. De finale van de Haagsche Rugby Dagen zal zondag zal gaan tussen HRC en SC Frankfurt 1880. KO 16:15. Deze wedstrijd kan ook via Livestream worden bekeken.

De Delftse Studenten Rugby – Club zal voor de 3e en 4e plek haar krachten meten met RC the Dukes. KO 14:30

Zondagochtend komt onze oudere jeugd (CJC) in actie tegen teams van Amstelveen en ’t Gooi. En vanaf 15:00 krijgt onze jeugd een HAKA clinic.

Maar eerst is het zaterdag tijd voor het verleden in de vorm van de Oude Meesters in hun strijd om de Coupe de Jeunesse Eternelle, het heden in de vorm van de dames van HRC Xtreme, Academy Zuid West en onze toekomst!
De Guppen zullen gaan trainen terwijl de Turven, Benjamins en Mini’s in actie komen tegen teams van Rotterdam, Voorburg en Hermes!