Family Touch Toernooi 25 mei 2017

HRC Van der Loos familie touch-toernooi
Voor elke leeftijd, gender en ervaring

Op Hemelvaartsdag worden de velden van HRC betreden door de leukste families van Nederland. Families in de breedste zin van het woord: rugby- ervaring of niet, ALLE vaders, moeders, opa’s, oma’s broers, zussen, neven, nichten, vrienden, buren en bekenden kunnen een team samenstellen. Waar het om gaat is dat beginners, gevorderden, jong en oud door elkaar heen rennen. En we spelen touch rugby, de ultra milde variant. Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 spelers van verschillend pluimage, in ieder geval moeten in een team een ervaren, een onervaren, een ouder, een kind en een meisje/vrouw meespelen van dezelfde familie/clan. De teams kiezen een eigen naam en kunnen zich inschrijven bij wedstrijdsecretaris@haagscherugbyclub.nl .