Ere-voorzitter HRC B. (Bernard) van der Wansem overleden

Be van der Wansum
Met zijn wegvallen verliest HRC een bijzonder markante, altijd aanwezige, fantastische ambassadeur van, voor en door de club.

Met een gevoel van schok en verdriet, delen wij u mede dat afgelopen weekeinde onze Erevoorzitter B., Bernard van der Wansem, is overleden. Het bericht heeft ons hedenochtend bereikt en is vooral ook nog niet helemaal tot ons doorgedrongen. Wij zullen u zo snel mogelijk berichten over de begrafenis en de wijze waarop wij als club stil zullen staan bij het overlijden van B.

Wij wensen zijn familie, vrienden en naasten veel sterkte en brengen hen namens alle leden van de Haagsche Rugby Club, langs deze weg alvast onze oprechte condoleances over.