Eenrichtingsverkeer

-   Cubs
wedstrijdverslagen HRC Cubs 17/12

Op de laatste speeldag van 2016 hoefde onze Cubs bepaald niet alles uit de kast te halen. Maar beide teams hebben wel eens beter gespeeld. Bij het eerste was het spel wat onverzorgd. Bij het tweede was het rugbytechnisch wat minder dan vorige week. Desondanks was het eenrichtingsverkeer. Team 1 speelde RFC Haarlem in Haarlem van het veld. Het werd 0-54 en het daarmee blijf het eerste in de race om de Cup (voor de stand klik je hier). Team 2 was duidelijk een maatje te groot voor het op bezoek komende Cluster Noordwest. De eindstand van 89-0 zorgt er voor dat ook het 2e goed meedraait in de top van het schema in de Shield midden poule. (De precieze stand zie je hier). Al met al toch een lekkere afsluiter van 2016. Op naar 2017. We gaan er een mooi jaar van maken. Dat begint met op 12/1 het Cubs nieuwjaarsdiner, op 14/1 een RDD en op 21/1 de hervatting van de competitie.