Dikke winst voor HRC Cubs 2

-   Cubs
Wedstrijdverslag Cubs 5/2

Dit weekend speelde team 2 uit tegen Haarlem 3. Dit ontvangende team bevindt zich in de onderste regionen van de ranking, dus de verwachting was vooraf al dat deze pot winnend afgesloten zou moeten kunnen worden. Het was perfect rugby-weer en na de warming-up begon het team dus vol goede moed aan de wedstrijd. Al na 5 minuten brak er een speler van HRC door en kon er een schitterende try gedrukt worden! En er volgenden er nog meer. Haarlem werd de eerste helft bijna geen balbezit gegund en elke scrum was voor HRC. Het team werd met de minuut enthousiaster, iedereen had lol, deed zijn best en de team spirit was hoog. In de tweede helft werd er dus nog een tandje bijgeschakeld! Er volgende nog een paar mooie tries en fantastische breaks. De ontvangend ploeg probeerde het nog wel en deed echt zijn best, maar team 2 zat ook verdedigend goed in de wedstrijd. Resultaat: een zeer verdiend 0-57! Het tweede team heeft zich daarmee in de bovenste regionen van de Shield Midden poule genesteld (voor de stand klik je hier), maar moet tot na 18/2 wachten wat hun definitieve ranking zal zijn.

Team 1 kwam zaterdag niet in actie (met als gevolg dat er zelfs voorwaartsen te vinden waren bij de touch training in het Westbroekpark). In de Cup poule werd wel de andere kraker (’t Gooi-Breda) gespeeld. Dat werd een gelijkspel. We zijn benieuwd wat onze Cubs op 18/2 tegen Breda gaan doen! Maar het 1e lijkt hoe dan ook af te stevenen op een tweede of derde plaats in de poule. Voor de stand in de Cup poule klik je hier.