Haagsce Rugby Club - nieuws

Helpt u ook mee om ons nieuwe clubhuis van de grond te krijgen!?

Ik wil HRC ook graag helpen met de financiering van het nieuwe clubhuis door een lening te geven. Hoe gaat dat precies in zijn werk?

Stap 1: In het informatiedocument staat alle benodigde informatie over de lening. Lees deze goed door. Persoonlijke informatie is ook mogelijk, neem hiervoor contact op met Niek van de Schatte Olivier of Pieter Hoog van de bouwcommissie: bouwcommissie@haagscherugbyclub.nl.

Daarnaast zal in september een informatiebijeenkomst worden georganiseerd. Hierover ontvangt u nog bericht.

Stap 2: Bepaal voor uzelf hoeveel geld u wilt/kunt uitlenen (minimaal € 500 of een veelvoud hiervan).

Stap 3: Vul het inschrijvingsformulier in en onderteken deze.

Stap 4: Stuur het ingevulde en ondertekende intekenformulier uiterlijk 1 oktober 2017 per

e-mail naar HRC (bouwcommissie@haagscherugbyclub.nl)

Stap 5: U ontvangt een ontvangstbevestiging (dit is nog geen overeenkomst met HRC).

Stap 6: Als de financiering helemaal rond is, ontvangt u een bevestiging van HRC met de toewijzing van het aantal obligaties en een factuur voor de betaling. Op dat moment is de overeenkomst tussen u en HRC gesloten.

Stap 7: U voldoet de factuur van HRC.

Stap 8: U ontvangt een bewijs van deelname aan de obligatielening.

Stap 9: Jaarlijks ontvangt u 2% rente op uw bankrekening over het door u uitgeleende bedrag. Dit wordt automatisch op uw rekening gestort.

Stap 10: Gedurende de looptijd (in ieder geval na 2 jaar) ontvangt u bericht wanneer uw obligaties zijn uitgeloot om af te lossen. Het door u uitgeleende bedrag wordt dan teruggestort op uw rekening. Op dat moment eindigt de overeenkomst en ontvangt u niet langer rente.

Inschrijvingsformulier obligatielening HRC

Informatiedocument obligatielening HRC