Het bestuur van de Haagsche Rugby Club bestaat uit 9 personen en is als volgt geconstitueerd.

Voor algemene zaken is het bestuur altijd bereikbaar via secretariaat@haagscherugbyclub.nl

Roderik Bolle

Voorzitter

Coördinatie, strategisch beleid, bondsaangelegenheden , representatie en vrijwilligersbeleid.

mail Roderik Bolle
Peter-Arensman Vice voorzitter

Peter Arensman

Vice-voorzitter

Externe betrekkingen, maatschappelijke activiteiten en lange termijn ontwikkelingsplannen

mail Peter Arensman
Ole-heil Secretaris

Ole Heil

Secretaris

Bestuurssecretariaat, interne communicatie, archief, ledenadministratie, contractbeheer.

mail Ole Heil
Camille Michel

Bestuurslid Jeugdzaken

Beleid en organisatie jeugdafdeling, jeugdtrainers & teammanagers, wedstrijdsecretariaat jeugd, landelijke jeugdaangelegenheden; voorzitter jeugdbestuur

mail Camille Michel

Steph Rommelse

Penningmeester

Financieel beleid, financiele administratie, exploitatie HRC-winkel, sponsoring & businessclub.

mail Steph Rommelse

Bonni May

Technisch beleid

Beleid en organisatie senioren, trainers & teammanagers, organisatie opvang nieuwe leden.

mail Bonni May

Floris van de Velde

Bestuurslid Facilitaire Zaken

Clubhuis, bar, winkel, velden en website(communicatie)