HRC Ladies Xtreme 2016=2017

Sinds 2014 bestaat HRC Xtreme. We zijn begonnen in Westbroekpark met 10 meiden. Nu zijn we een volledig senioren team en spelen we sinds 2015 competitie. Afgelopen seizoen zijn we vierde geworden in de tweede klasse en ons doel is om dit jaar te promoveren naar de eerste klasse. Dit willen wij bereiken met heel veel nieuwe meiden, die ondersteund worden door de meiden die er al vanaf dag één bij waren.

Trainen doen we twee keer per week op woensdag en op vrijdag van 19.30 – 21.00 uur. Eens per maand op vrijdag eten we met het hele team en de staff, omdat plezier ook zeer belangrijk is.
Rugby draait niet alleen om het team, maar het clubgevoel staat ook hoog in het vaandel. Daarom worden er vaak feesten georganiseerd, gaan we met zowel de dames als de heren op trip en moedigen we elkaar aan langs de lijn.

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe meiden bijgekomen, maar nog steeds zijn we op zoek naar meiden (vanaf 15 jaar en 9 maanden) en dames die het leuk vinden om ons team compleet te maken.
Dus kun je tegen een stootje en vind je het leuk om een teamsport te doen, dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je graag uit een keer met ons mee te trainen!

Het enige dat je nodig hebt is een (oude) sportbroek, shirt, sportschoenen (liefst met noppen) en een bitje. Voor iedereen is plek op het veld dus het maakt niet uit of je groot, klein, dik of dun bent!

Meetrainen kan altijd, laat even weten dat je komt via een berichtje op onze FB pagina: HRC Ladies Xtreme

Spelers | Trainers | teammanagers

Team informatie

Kom eens langs!
Vanzelfsprekend kan je ook spontaan langskomen tijdens een trainingsavond of op een zondag als er een wedstrijd gespeeld wordt.

Woensdag: 19:30 – 21:00

Vrijdag: 19:30 – 21:00