Cubs op dreef

-   Cubs
Wedstrijdverslagen 8 oktober

Team 1 had er zin in deze zaterdag. Tegen Rotterdam maakte ze gelijk een goede, fanatieke start. De eerste try werd binnen no time achter de lijn gedrukt. Het samenspel bleef mooi en verzorgd en de voorsprong bij rust was meer dan comfortabel. Door die ruime voorsprong zakte de concentratie na de rust wat weg en slopen er wat slordigheden in het spel. Daardoor kon RRC iets beter in de wedstrijd komen. Uiteindelijk besloot HRC toch nog even gas te geven. Er werd met groot verschil gewonnen en de 0 werd gehouden. Benieuwd naar de stand in de Cup? Dan klik je hier!

Team 2 speelde voor het eerst dit seinzoen thuis en had meteen een pittige tegenstander op bezoek: Oemoemenoe staat in de top 3. De wedstrijd begon lekker. Al na 5 minuten mocht HRC een eerste try met conversie noteren! Ook het 2e team had er duidelijk zin in. Helaas kwam Oemoemenoe na een kwartier spelen wat beter in de wedstrijd en scoorde het nog 2x. Bij rust keek HRC dus tegen een kleine, overbrugbare achterstand aan. Ook na rust ging het lang nog best gelijk op. Maar het formaat van sommige jongens uit Zeeland was indrukwekkend, daardoor werd er soms iets te veel ruimte gegeven en toen bleek Oemoemenoe er ook nog een tandje bij te kunnen schakelen… Van opgeven wilde team 2 overigens niet weten: vlak voor tijd maakten ze nog een prachtige try! Ondanks het verlies speelde HRC een prima wedstrijd; een mooie aftrap voor de rest van het weekend! Hoe het er voorstaat in de strijd om de Bowl Zuid vind je hier.