Cubs met wilskracht

-   Cubs
wedstrijdverslag Cubs 15/10

Team 1 ontving Hilversum thuis. Een aantal spelers hadden de trip met de rugby Academy nog in de benen. Heel verzorgd was het spel dan ook niet. Desondanks werd er vrij eenvoudig (op karakter) gewonnen. HRC Cubs 1 gaat aan kop in de Cup poule. (Klik hier voor de stand)

Het 2e team kreeg de Pink Panthers 1 op bezoek. Dat werd een thriller. Eerst vocht team 2 zich knap terug van een achterstand en in de tweede helft hielden ze de bezoekers constant onder druk. Maar het mocht niet zo zijn; 2 afgekeurde tries en nipt verloren. (Klik hier voor de stand).

Beide teams hebben dit weekend goed laten zien dat je met wilskracht een heel eind komt.

In de herfstvakantie (en de maandag daarna) krijgen we diverse Engelse teams op bezoek. Zaterdag 29/10 speelt het 2e uit tegen Gouda en reist het 1e af naar ’t Gooi.