Contributie facturen 2017/2018 !

De HRC contributie facturen zijn op 11 juli 2017 naar iedereen verstuurd, niet ontvangen? Lees svp dit bericht voor instructies!

Op 11 juli jl. zijn de contributie facturen per e-mail verstuurd via e-rugby, afzender Stephan Rommelse Penningmeester HRC. Kijk aub of u deze in goede orde heeft ontvangen. Het blijkt dat namelijk dat sommige ontvangende mail domeinen (bv die van Apple) de mails niet altijd doorgeven en zelfs ook niet in de junk box plaatsen.

Als u géén mail heeft ontvangen, verzoek ik u in e-rugby na te gaan of het juiste email adres er staat. Als dit klopt maar de mail komt toch niet aan, adviseer ik om een ander mail adres te gebruiken en deze in erugby vast te leggen.

In erugby kunt u nagaan wat het te betalen bedrag is voor u. Dit kunt u betalen op bankrekening NL45ABNA049.69.45.106 ovv contributie HRC 2017-2018 + de naam van betrokken speler.

Als u meerdere kinderen heeft spelen in de jeugd bij HRC geldt er een korting van 25 euro voor het tweede én derde kind. Mocht het zo zijn dat u NIET als familie gefactureerd wordt (dus dat alle kinderen op 1 factuur staan), is deze korting niet automatisch op de factuur meegenomen. U mag deze dan alsnog aftrekken van het te betalen bedrag.

TIP:

Controleer in erugby of uw gegevens goed staan en of de foto van de spelende leden zijn toegevoegd. Voor eventuele vragen over erugby kunt u terecht bij uw teammanger.

Stephan Rommelse Penningmeester Haagsche Rugby Club