Censuur

-   Cubs
Onderlinge wedstrijden (Cubs/Junioren)

Zowel het eerste als het tweede Cubs team draaien mee in de top van hun poules en dus moeten ze zich gaan voorbereiden op de play offs. Om de spelers een keer flink tegenstand te laten ervaren, werden er deze donderdag tijdens de training onderlinge wedstrijden gespeeld tegen de Junioren. Het eerste Cubs team speelde op Stokroos tegen Junioren 2 en Cubs 2 trad op HRC aan tegen Junioren 3. Bijkomend voordeel was dat de trainers ook alvast een beetje vooruit konden kijken naar het volgend jaar. Daarbij hebben de Cubs geen wedstrijden meer in te halen en dit weekend daardoor geen competitieprogramma. Dus als ze er heel hard af zouden gaan, zouden ze mooi wat extra hersteltijd hebben…..Maar eenzijdige potten waren het zeker niet. Op beide velden werd vriendschappelijk maar toch ook kneiter hard om de eer gestreden. De Junioren zijn ouder en daardoor duidelijk verder in hun ontwikkeling: sterker en sneller. De Cubs 1 had al snel door dat “er op en er over” er dan niet in zit en zijn vooral tactisch gaan spelen. Bij Cubs 2 en Junioren 3 is er in verschillende samenstellingen gespeeld om zo iedereen optimaal ervaring te laten tanken. Als je er bij bent geweest heb je geweldige potjes gezien. Stond je niet langs de lijn en wil je weten hoe de verhoudingen lagen? Helaas, over onderlinge resultaat worden geen mededelingen gedaan.