Bouwcommissie bekend

Nieuw clubhuis HRC

Het bestuur heeft tijdens de ALV van 8 december jl. mandaat gekregen voor het in gang zetten van de bouw van ons nieuwe clubhuis, alsmede de oprichting van een bouwcommissie. Deze commissie zal de verdere ontwikkeling van het clubhuis overzien en de wensen van de leden hierin zoveel mogelijk betrekken. De commissie zal de taken binnenkort onderling verdelen.

De leden van de commissie zijn in willekeurige volgorde:

• Jack van Zijp
  • Joris van den Broek
  • Pieter Hoog
  • Michiel Magis
  • Marcel Eman
  • Nicolaas van der Schatte Olivier

De commissie staat open voor alle suggesties van de leden met betrekking tot de bouw. Heeft u opmerkingen of wensen voor ons nieuw clubhuis, dan kunt u deze richten aan de bouwcommisie via e-mailadres bouwcommissie@haagscherugbyclub.nl

Vriendelijk verzoek van de commissie om uw inbreng kort en bondig en voor de Kerst te brengen. Afhankelijk van de input zal de commissie een algemene terugkoppeling geven. In beginsel zal niet iedere suggestie apart beantwoord worden..

De tekeningen van ons nieuwe clubhuis zijn online te bekijken en hangen in het clubhuis.