Bezoek tijdens de herfstvakantie

-   Cubs
Veel bezoekende Engelse clubs

Op maandag 17 oktober spelen de Cubs tegen Altrinchem Grammer School, KO 17.00u. Deze school is een regelmatige bezoeker van HRC en het belooft dan ook een leuke wedstrijd te worden. Op donderdag 20 oktober worden er twee wedstrijden gespeeld, de Cubs treden aan tegen Hymer School om 17.00u en om 18.30u starten de junioren tegen een andere leeftijdsgroep van de Hymer School. Dit is hun eerste bezoek, dus we zijn benieuwd.

Op zaterdag 22 oktober speelt een mix van Cubs en Mini’s tegen West Buckland School, de KO is om 12.00u. Ook voor hen is het een eerste bezoek aan HRC. Tot slot komt ook nog St.George School op maandag 24 oktober om tegen de Cubs te spelen. De KO is om 17.00u. Kortom de Cubs hebben het druk tijdens de vakantie.