Benjamins op Hutspottoernooi en Flipje Tiel

-   Benjamins

Hutspottoernooi
Wat een mooie dag voor de teams Zuid Afrika en Wales die op het Hutspottoernooi van DIOK speelden. Mooi samenspel, goede tackles, veel try’s en natuurlijk heel veel zon.

Team Wales heeft in de poule beide wedstrijden weten te winnen. Met name tegen URC was het echt bikkelen voor de mannen. Mooi om te zien. Daarna naar de winnaarspoule waar uiteindelijk BSN na een hele mooie wedstrijd aan het langste eind trok door in de laatste minuut de winnende try te maken (3-2). Resultaat een welverdiende 2e plaats.

Zuid Afrika begon wat moeizamer aan het toernooi en verloor beide wedstrijden in de poule. Maar daarna werd er super gespeeld en werd de Bowl poule glansrijk gewonnen.

Flipje toernooi
Team Ierland toonde veel karakter door ondanks de vele pijntjes, opgelopen tijdens de wedstrijden, het toernooi te volbrengen. Het was een zware dag voor hen met veel wedstrijden tegen sterke tegenstanders.

Districtscompetitie
De andere 4 benjamin teams speelden thuis in de districtscompetitie tegen Sparta, Bassets en twee teams van Voorburg. Een heerlijke dag voor hen met leuke wedstrijden.