Benjaminteam speelt op ’t Gooi

-   Benjamins

Terwijl op hemelsbreed 65 km afstand hun teamgenoten streden om het districtskampioenschap, gingen de spelers die half mei naar het moederdagtoernooi gaan naar ’t Gooi, om daar de strijd aan te gaan met AAC, Haarlem en ’t Gooi zelf.

De eerste twee wedstrijden werden vrij gemakkelijk gewonnen door HRC, mede doordat ze mooi samenspel lieten zien en streden voor elke bal. De laatste wedstrijd was er eentje die we vaker willen spelen. ’t Gooi gaf uitstekend weerstand, met name verdedigend. De heren hadden moeite om de Gooische muur te doorbreken en uiteindelijk, in de laatste seconde van de wedstrijd, werd de winnende try gemaakt. Er is door beide partijen met veel strijd gespeeld. Geweldig om te zien!

Dank ’t Gooi voor deze prima ochtend!