Benjamin team meet krachten in Brussel

-   Benjamins

Zaterdagochtend zeer vroeg, terwijl velen nog op een oor liggen, gaat in 12 slaapkamers van onze benjamins de wekker. Vandaag even geen Hookers, Gouda of Voorburg. Maar Kituro, Asub Waterloo, British School Brussels en andere clubs rondom Brussel.

Om 9:15 uur al is eerste wedstrijd tegen Asub Waterloo. De heren waren nog niet echt wakker en ondanks de snelle voorsprong laat Asub zien dat in België het niveau toch wat hoger ligt. Ook hebben ze in België een paar andere regels zoals de hand-off en kicken vanuit de eigen ’22-meter’. En dan ook nog eens een scheids die meestal in het Frans sprak… Kortom, het was even wennen.

In totaal zijn er vijf wedstrijdjes gespeeld. Van BSB en 2 Kituro teams werd er gewonnen, van Asub en een derde Kitoru team verloren. Een heerlijke en vooral zeer leerzame ochtend voor onze mannen. Kituro was blij met onze komst en liet weten dat we vaker welkom zijn!