And the after match box goes to….

-   Cubs
Wedstrijdverslag HRC Cubs 28/1

Dit weekend waren de rollen omgedraaid ten opzichte van vorige week.

Het eerste Cubs team zou uit spelen in Breda. Daar waren de velden echter nog te hard en Breda wilde in dit stadium van de competitie geen gebruik maken van de omkeringsregeling. Ditmaal had het eerste team dus een zaterdag “ijsvrij”. Overigens werd er in de Cup Poule wel een andere wedstrijd gespeeld. Voor de stand klik je hier.

Het tweede speelde thuis. Dus konden zij Gooidogs (een combinatie team van t’ Gooi en de Bulldogs uit Almere) op ons kunstgras ontvangen en wel lekker ballen. Bijkomend voordeel was dat de al klaar staande “after match box” niet richting Breda ging. Die kwam na afloop goed van pas langs de lijn bij HRC en werd ditmaal door team 2 leeg gesnoept.

Wat de wedstrijd zelf betreft: HRC kwam lekker fel uit de startblokken en zette meteen druk. Toch was het een van de wingers van Gooidogs die als eerste wist door te breken. Het tweede keek daardoor even tegen een achterstand aan. Dat werd echter voor de rust rechtgezet en ze drukte er (voor de zekerheid) ook nog twee bij. Na rust brak Gooidogs nog 1x door. Maar de voorsprong van HRC Cubs 2 kwam niet meer in gevaar, zeker niet toen ze zelf ook nog een try lieten noteren. Eindstand 24 – 12. Voor de stand in de Shield Midden Poule klik je hier.