Afscheid van 2 HRC’ers

condoleance

Op donderdag 9 maart is Hans Engelhard na een zeer wel besteed leven op 91-jarige leeftijd overleden. Hans en zijn vrouw waren gedurende de jaren ’70 en ’80 trouwe supporters van de HRC. Hans is ook jarenlang barhoofd geweest en heeft o.a. op deze wijze de HRC ondersteund.

Op maandag 13 maart is ons op 78-jarige leeftijd ontvallen Piet Spijk. Piet was onze eerste super-super wing van het eerste. Hij speelde voor de HRC. in de jaren ’60 en ’70 en is in die jaren menigmaal landskampioen met ons eerste geworden. Ook vertegenwoordigde hij de HRC. in ons nationale team.

De laatste jaren van zijn leven waren geen pretje. Een goedaardige tumor bij zijn hersenen belette hem zich vrij te bewegen en veroorzaakte veel ongemak en pijn bij hem. Rust zacht Piet en dank voor je fantastische bijdrage in de historie van de HRC.

De vereniging wenst beide families sterkte met het verlies.